yanmar
man
kohler
lombardini
deutz

WIJ WERKEN AAN UITEENLOPENDE MERKEN

Logmans techniek is specialist op het gebied van verbrandingsmotoren revisie. Wij werken aan alle merken, voor de meest uiteenlopende toepassingen.

Wij vertegenwoordigen de merken: Yanmar , Kohler en lombardini .

De meest voorkomende types zijn; benzine, diesel en gas.

Dit kunnen motoren zijn uit: oldtimers, tuin en park machines, landbouw machines,  grondverzet machines, scheepvaart, pleziervaart, auto’s, vrachtwagens, bussen, telescoop kranen, haven overslag kranen, generatoren (ook op gas), stationaire motoren, waterpompen, lichtmasten, heftrucks, hoogwerkers, verreikers, etc.

Er zijn verschillende soorten revisie’s te benoemen met daarbij behorende verschillende kosten, maar ook de e.v.t. verschillende soorten garanties.

  • reparatie
  • deel revisie
  • volledige revisie

Motorenrevisie kan worden uitgevoerd aan een volledige motor inclusief aanbouwdelen, maar kan ook uitgevoerd worden aan losse componenten, die u los kunt aanleveren. Denk hierbij aan een; cilinderkop, onderblok, krukas, nokkenas, drijfstang, zuiger, oliepomp, waterpomp, verstuiver, injector, brandstofpomp, roetfilter, turbo, etc.

Wij kunnen in de meeste gevallen ook de uit en inbouw verzorgen van motoren en of componenten daarvan, vraag naar de mogelijkheden. In een aantal gevallen zijn de motoren en of machines dusdanig groot dat deze niet normaal over de weg kunnen worden getransporteerd, in deze speciale gevallen werken wij op locatie.

Als specialist op het gebied van motorenrevisie kunnen wij u ook alle benodigde componenten leveren die benodigd zijn bij reparatie of revisie, denkt u hierbij aan; pakkingen, zuigers, zuigerveren, cilindervoeringen, kleppen, klepseals, klepstelplaten, cilinderkop bouten, krukaslagers, drijfstanglagers, oliepomp, waterpomp, verstuivers, injectoren, brandstofpompen, roetfilters, brandplaten, etc.

 

ONZE KLANTEN KOMEN UIT DIVERSE BRANCHE’S

  • Plezier- en beroepsvaart
  • Auto- en vrachtwagenbedrijven
  • Landbouwmechanisatiebedrijven
  • Grondverzet- en aannemingsbedrijven
  • Verhuur- en leasebedrijven
  • Particulieren
  • Semi-overheid

ONZE AANPAK

Als revisie specialist op het gebied van motorenrevisie, hanteren wij ook een volgorde in werkzaamheden. Deze gaat als volgt;

UITBOUWEN

Eventueel uitbouwen motoren en of componenten / onderdelen

DEMONTEREN

Eventueel demonteren van motoren en of componenten / onderdelen

REINIGEN

Het reinigen van componenten / onderdelen

INSPECTIE

Inspectie en opmeten en of testen van componenten / onderdelen

PRIJSOPGAVE

In overleg met de klant betreft de geïnspecteerde componenten / onderdelen, en indien mogelijk een prijsopgave

REVISEREN

Na opdracht reviseren componenten / onderdelen en of motoren

INBOUWEN

Inbouwen componenten / onderdelen of motoren

Share This
×

 

Hallo!

Klik op het onderstaande contact om te chatten via WhatsApp.

× Hoe kan ik je helpen?