WIJ WERKEN AAN UITEENLOPENDE VOERTUIGEN

Bij Logmans techniek bent u aan het juiste adres, wij zijn uw specialist in diagnose en onderhoud, u kunt bij ons terecht voor diagnose en onderhoud aan moderne en oldtimer voertuigen (auto’s, bedrijfswagens en campers), dit kan zijn omdat er motorische problemen zijn, maar ook storingen in het voertuig, denk hierbij aan kabelbreuken, falende sensoren, niet functioneren van functies en systemen etc.

Ook voor regulier onderhoud aan moderne en oldtimer voertuigen kunt u terecht bij Logmans techniek, denk hierbij aan periodiek onderhoud, bandenservice, aircoservice, accu’s, uitlaten, remmen. Maar ook voor reparaties zoals een lekke koppakking, distributieschade etc. kunt u bij ons terecht.

Wij verzorgen Apk keuringen, maar voeren die zelf niet uit, wij besteden dit uit aan onafhankelijke bedrijven. Vraag naar de mogelijkheden wij leggen het u graag uit.

Een klantenauto staat voor u klaar, zodat u niet zonder vervoer zit wanneer uw voertuig bij ons staat voor onderhoud of reparatie.

Bij Logmans techniek werken we in principe aan alle types voertuigen: auto’s, bedrijfsbussen en campers, doordat we vrijwel onbeperkt de hoogte in kunnen zijn hoge bedrijfsbussen en campers geen enkel probleem.

Tevens kunt u bij ons terecht voor onderhoud en reparatie aan getrokken materieel, denk hierbij aan aanhangwagens, boottrailers etc.

Doordat wij bij Logmans Techniek diverse specialisaties hebben die elkaar op diverse vlakken raken, zijn we een soort one-stop-shop. Als u benieuwd bent wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op.

ONZE KLANTEN KOMEN UIT DIVERSE BRANCHE’S

  • Auto- en vrachtwagenbedrijven
  • Verhuur- en leasebedrijven
  • Particulieren
  • Semi-overheid
Share This
×

 

Hallo!

Klik op het onderstaande contact om te chatten via WhatsApp.

× Hoe kan ik je helpen?